Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

HPV

       Με την Επανάσταση είμαστε περίπου 3 χρόνια μαζί. Την είχα γνωρίσει εκεί που δεν θα φανταζόταν κανείς, σε ένα στριπτιτζάδικο επί της Μιχαλακοπούλου, ονόματι Ritorno. Βασικά ήταν περισσότερο ένα κωλόμπαρο, παρά ένα στριπτιτζάδικο. Το στριπτιτζάδικο βρίσκεται ακριβώς δίπλα και ονομάζεται Grand Ritorno. Η Επανάσταση ήταν από το Ουζμπεκιστάν, κλασική ιστορία γυναίκας που έρχεται από την πρώην Σοβιετική Ένωση αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο και καταλήγει στριπτιτζού. Την αγάπησα. Όχι για τα καλλίγραμμα πόδια της, το πλούσιο στήθος της ή την καλοστρογγυλεμένη κωλάρα της. Όχι, όχι, αυτά ίσως έπαιξαν έναν ρόλο ώστε να μου τραβήξει την προσοχή, αλλά την ερωτευτηκα όταν την γνώρισα καλύτερα. Έχουμε μια πολύ ειλικρινή σχέση και αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ.
        Έτσι ειλικρινής ήταν και όταν ήρθε μια μέρα σπίτι και μου έδειξε το μουνί της. Ήταν τίγκα στα κονδυλώματα. Μεγάλα, πυώδη κονδυλώματα ρε φίλε. Σιχάθηκα αλλά ταυτόχρονα τη λυπήθηκα πολύ. Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για μένα, γιατί ο ιός HPV που ευθύνεται για αυτό το νόσημα δεν εμφανίζει συμπτώματα στους άντρες. Τη ρώτησα όμως αν την κόλλησα εγώ. Ειλικρινείς καθώς είμασταν μεταξύ μας, μου απάντησε ότι πήγε πριν 2 βδομάδες με έναν τύπο, που γνώρισε σε έναν φούρνο στα Εξάρχεια. Και οι δύο είχαμε παράλληλα με τη σχέση, τα τυχερά μας οπότε δεν με παραξένεψε το γεγονός. Τα είχαμε ήδη συζητήσει αυτά. Αυτό που ήθελα ήταν να γίνει καλά και να απαλλαγεί από αυτά τα απαίσια κονδυλώματα. Κλείσαμε ραντεβού στο νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" για την επόμενη εβδομάδα.
        Περιμέναμε στην ουρά να εξεταστεί η Επανάσταση όταν συνέβει κάτι πολύ περίεργο. Δυο θέσεις πιο πίσω μας, καθόταν ένας παλιόφιλος από τον στρατό, ο Κόκκινος ό Τρόμος. Τον είδα και σηκώθηκα να τον χαιρετίσω. Με τα πολλά μαθαίνω ότι έχει προσβληθεί κι αυτός από HPV και έχουν βγει κάτι τεράστια πυώδη κονδυλώματα, αλλά στον κώλο του. Βλέπετε ο Κόκκινος ήταν gay και μάλιστα παθητικός, επομένως μπορούσε να εμφανίσει κι αυτός συμπτώματα. Το πράγμα έγινε πιο ενδιαφέρον όταν μου εκμυστηρευθηκε ότι υποψιάζεται ότι τον κόλλησε ένας τύπος, που γνώρισε μια μέρα σε έναν φούρνο στα Εξάρχεια. Φώναξα και την Επανάσταση τότε και αυτό που ανακαλύψαμε ήταν ότι επρόκειτο για τον ιδιο άνθρωπο, ο οποίος βέβαια είχε συστηθεί με διαφορετικό όνομα. Από την μία τον έλεγαν Στράτο και από την άλλη τον έλεγαν Κράτο. Δεν μπορούσε να είναι τυχαίο! Ακόμα και τα ονόματα έμοιαζαν πολύ.
      Όπως καταλαβαίνετε το θέμα αρχισε να μας προβληματίζει. Το θέσαμε στη συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών στο κάτω Πολυτεχνείο και δειλά-δειλά εμφανίστηκαν και άλλοι άνθρωποι, οι περισσότερες γυναίκες, που έπασχαν από HPV και όλοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν κολλήσει από κάποιον τύπο στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Τα ονόματα ή καλύτερα ψευδώνυμα του ίδιου ανθρώπου πολλά: Λάος, Ραστώνης, Άτομος, Βόλιας, Νόμος κτλ κτλ. Το ζήτημα άρχισε να γίνεται ξεκάθαρο, επρόκειτο για κάποιο οργανωμένο σχέδιο του κράτους να κολλήσει HPV το μαχόμενο κομμάτι της εργατικής τάξης.
      Αποφασίσαμε ομόφωνα να του στήσουμε μια παγίδα για να μάθουμε περισσότερα. Εγώ θα έκανα το δόλωμα, μιας που είμαι και ομορφόπαιδο, για να μου την πέσει, να τον φέρω σπίτι μου, όπου θα βρίσκονταν οι σύντροφοι μου και θα τον δέναμε χειροπόδαρα ώστε να τον ανακρίνουμε. Το κόλπο έπιασε, το Σάββατο το βράδυ πήγα στο μπαρ όπου εθεάθη τελευταία φορά και τον άφησα να μου την πέσει. Τον έκανα να νομίσει ότι με έπεισε να με γαμήσει και του πρότεινα να έρθει σπίτι. Μόλις άνοιξα την πόρτα όρμησαν οι σύντροφοι μου και τον μπαγλαρώσαμε. Τον δέσαμε σφιχτά σε μία καρέκλα και αρχίσαμε τις ερωτήσεις. Η Επανάσταση τον ρώτησε αν είναι ακροδεξιός. Απάντησε πώς δούλευε για τον 3ο τμήμα της ασφάλειας Αθηνών. Είχαμε πιάσει κελεπούρι. Ο στόχος του ήταν να εισέρθει στους κόλπους (μεταφορικά και κυριολεκτικά) του αναρχικού κινήματος και να κάνει όση περισσότερη ζημιά μπορούσε μεταδίδοντας μας κονδυλώματα. Εκεί η Επανάσταση έχασε τον έλεγχο από τον θυμό της και άρχισε να σφίγγει το σχοινί με όλη της την δύναμη γύρω από τον λαιμό του. Κανείς δεν την σταμάτησε, είμασταν όλοι πολύ οργισμένοι. Τότε ήταν που συνέβη! Ο τύπος έσκασε σαν μπαλόνι και παντού πετάχτηκαν κονδυλώματα! Μεγάλα πυώδη κονδυλώματα ρε φίλε! 

2 εβδομάδες μετά ακόμα καθαρίζω την ταπετσαρία...





2 σχόλια:

Τη 5 Απριλίου 2011 στις 5:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger trimisi είπε...

είναι γαμήσι άστα

 
Τη 6 Απριλίου 2011 στις 11:12 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Ανεμώνη είπε...

είναι γαμησι αστα διαλα

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα